绿野自助户外活动网站

Please support Sea Shepherd

注册绿野,不忘初心。

QQ
楼主
http://www.seashepherd.org/

Sorry, cannot use Chinese in the lab. I think some of the friends here must have watched the movie 'sharkwater'? If so, you perhaps remember the ship Sea Shepherd and the captain Paul Watson? Paul just had a speech here in Tasmania. They call themselves 'pirates' as they are claiming wars against whaling, seal hunting and shark killing etc, which are not supported by many governments and quite controversial.

If you have time, please click open the link above to have a look. And please help us to save the wildlife.

P.S -> I am not a volunteer working for Sea Shepherd. I am just a student doing Environmental Studies.
-----------------------------------
Fei, you could have it deleted if its not appropriate to post these kinda things here. Somehow I believe the lvye people would have the sense of loving mother nature. It doesn't matter whether its mountains or oceans. Thanks.   
来自旧版论坛的签名没有风 雨不会更美丽

绿野飞人,随传随到。

沙发

顶!

You have my support,if it's possible.
来自旧版论坛的签名厚德载物

绿野的革命者,中间的地带。

板凳

注册绿野,不忘初心。

QQ
地板

耶 我可以用中文啦!谢谢

谢谢阿飞和karl老大。
karl,拿到你的红酒没有? 那可是我辛辛苦苦带到马来西亚再带回中国的东西呢。跟我跑了好久,无数次在机场里从包里拿出来又放回去。 ;)
阿飞,sharkwater挺好看的。我的msn最近没有办法用。你何时过来攀岩呢?储钱来吧?我周六又要出去爬了,听说那地方不错。我还会将车带过去。 ;) 今晚刚抱完石,发现不行了。几个月不练,又回到初学者水平。惭愧。下回把图腾柱的照片给你看.

上次和朋友去做野外研究,看到一只给撞伤的塔斯马尼亚岛小魔鬼。可惜,送到动物恢复中心的时候已经不太行了。下午的时候打电话过去已经死了。真是可惜。

我也想去啊!

FISH你要留在那里久一点啊,我也要储钱去,哈哈
来自旧版论坛的签名生命在于不断战胜自己 8-)

"sharkwater"在哪里可以下载?

来自旧版论坛的签名生命在于不断战胜自己 8-)

塔斯马尼亚岛小魔鬼是什么?

来自旧版论坛的签名在四季的风中沉醉,我是一粒简单的草籽。

注册绿野,不忘初心。

QQ

叫Tasmania Devil的一种小动物

做过志愿者在野外研究这东西(因为Devil之间传染脸部的肿瘤,现在快灭绝了)。叫声就像魔鬼一样。我从来没有听过魔鬼的叫声,但是当时听到的时候,心想这就是了,这就是魔鬼的叫声。

这个岛上大多动物都有口袋,包括老鼠。所以tasmania devil也不例外。
http://en.wikipedia.org/wiki/Tasmanian_Devil

Please support Sea Shepherd barracuda 2009-02-25
顶! karl001 2009-02-25
支持 倾听冷雨 2009-02-26
耶 我可以用中文啦!谢谢 barracuda 2009-02-26
我也想去啊! 蒲绒绒 2009-02-27
我也想啊 嘘嘘 2009-03-02
过来吧 barracuda 2009-03-03
"sharkwater"在哪里可以下载? 蒲绒绒 2009-02-27
用电驴的话,这里有 倾听冷雨 2009-03-02
塔斯马尼亚岛小魔鬼是什么? 草粒籽 2009-02-27
叫Tasmania Devil的一种小动物 barracuda 2009-02-28
在Simon Carter的相册看过一些图腾柱的照片 倾听冷雨 2009-03-02
袋狼是不是已经灭绝了? 龟龟 2009-03-06