绿野自助户外活动网站

Cost Detail-Damon's Team, Self-Driving Tours, Inner Mongolia

注册绿野,不忘初心。

楼主
Activity: Damon's team from Oct 1 to 3 Self-driving to Inner Mongolia

No. of Participants: 11

Prepayment per Person: RMB 50

Total Prepayment: RMB 550

Actual Total Cost: RMB 280.90

Return to everyone: round RMB 24.50

Cost Detail:

Oct. 1st

Meal: RMB 140.00

Menu:
         Staple food: Noodle of White Buckwheat,
         Clear Noodles in Chili & Vinegar Sauce,
         Scrambled Free-ranged Chicken’s Eggs,
         Some special local dishes

Purchasing Products: RMB 80.90

List:
        Mutton for Hotpot,
        Flovoring for Hotpot,
        Green Vegetables: Cucumber 3, Cauliflower 1, Onion 1, Lettuce, 3 bundles, Edible rape, 1 bundle, Ginger
        Apples (lose at way back to cars after we bought them),
        Sunflower Seeds

Oct. 2nd

(No cost)

Oct. 3rd

Meal: RMB 60.00

Menu:
          Staple food: Hand-pulled Noodle with Braised Beef in Soup, Sliced Noodles, Fried Noodles,
          Stir-fried Egg with Tomato,
          Shredded Cucumber in Sauce,
          Sliced Braised Beef Shank with Soy Sauce
          …

Edit by Tong Huan, 12:00am, Oct 11, 2007                  [sign]谁拈花枝同,与吾共结欢[/sign]

绿野投名状,终生免死牌。

沙发

请用中文发帖,谢谢!

请考虑大多数网友的阅读习惯。

注册绿野,不忘初心。

板凳

谢谢斑竹!下回吧m^_^m

[sign]谁拈花枝同,与吾共结欢[/sign]

绿野元老,传、帮、带。

地板

顶一下财务报告。练英文呢,呵呵

[sign]――――――――――――
林深堪蔽日,草浅可迎风[/sign]

那我说这回不算数呢?

除非您证明您是外籍人士,我可以照顾一下国际友人。:p
帮忙翻译一下吧,明细不用列英文那么细就行。否则我算你问题报告你多亏啊。

注册绿野,不忘初心。

财务报告(中文篇)

丁亥年,秋分末,吾与同好十人,驾车内蒙边塞赏游。蒙领队及众队友抬爱,委以重任,担当财务要职,长太息以掩涕兮,自知盛名之下,其实难副,唯精确逐笔花费以报之。

吾与同好共十一人,共筹:550元
此行花销甚省,只须:280.90元
基于余款,逐一返还:24.50元

花费细目详见下:

农历丁亥八月廿一:
午宴 破费:140元
食:白荞面,凉粉,炒柴鸡蛋及当地各样小菜若干

晌午后,于集市购得晚宴所需材料各式,共:80.90元
有:羊肉片,火锅料,花瓜3,菜花1,洋葱1,生菜、油菜若干,店家大悦,附赠生姜少许
后有:各色瓜子不计,苹果十枚(购得后复遗失,待发现,悔之晚矣,此事件在场诸位有目共睹,不由多疑)

农历丁亥八月廿二:
(无任何财政支出)

农历丁亥八月廿三:
午宴 破费:60元
食:拉面炒面刀削面,鸡蛋黄瓜拌牛肉

甚欢!

呼啸而归…
[sign]谁拈花枝同,与吾共结欢[/sign]

:)说句时下流行语:

你太有才了!
欢迎到账目版发布游记版财报。

得此贴,本版自叹:强使发之,甚然!
Cost Detail-Damon's Team, Self-Driving Tours, Inner Mongolia 同欢 2007-10-11
请用中文发帖,谢谢! 榴莲儿 2007-10-11
谢谢斑竹!下回吧m^_^m 同欢 2007-10-11
那我说这回不算数呢? 榴莲儿 2007-10-12
财务报告(中文篇) 同欢 2007-10-15
:)说句时下流行语: 榴莲儿 2007-10-15
顶一下财务报告。练英文呢,呵呵 流云 2007-10-11